NIEUWS

Ga naar alle nieuwsberichten

13-11-2017
Traditionele Schepen Beurs Den Helder, het afgelopenweekend.

Het is weer een heel gezellige Traditionele Schepen Beurs geweest. De eerste foto laat een overzicht zien van de stand van de maritieme schrijvers. We hadden genoeg ruimte voor al onze boeken. Op de tweede foto staan de maritieme schrijvers Graddy Boven (li) en Dirk Huizinga (re). De maritieme schrijvers hebben ook lezingen gegeven. Op de derde foto zie je Ton van Schoonhoven druk bezig met zijn lezing over zijn boek Zeemanstaal. Al met al drie drukke dagen. Wij danken Jet Sluik voor de goede organisatie van deze beurs.

En we danken natuurlijk de maritieme schrijvers, Ton van Schoonhoven, Ron de Vos, Graddy Boven, Dirk Huizinga, Cees de Baare, Jan Willemsen en Ton Wegman voor hun aanwezigheid.

Wij hebben al een plek gereserveerd voor volgend jaar. Het jaar waarin wij een nieuwe bundel gaan samenstellen met verhalen van de maritieme schrijvers. Het jaar waarin we een presentatie van dit nieuwe boek gaan organiseren op de beurs in Den Helder. Het jaar waarin ook andere schrijvers uitgenodigd worden om een lezing te geven op deze beurs, net zoals Ton van Schoonhoven, Ron de Vos en Cees de Baare dit jaar hebben gedaan. Wellicht wordt 2018 wel het jaar van de maritieme schrijvers.